Buitenbassinweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Buitenbassinweg - 3063TC - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Buitenbassinweg - 3063TC - Rotterdam
Huisgenootje gezocht! Hi kamerzoekende meiden, (19-22 jaar)Omdat ons huisgenootje ons gaat verlaten zijn we per 1 maart op zoek naar een leuke huisgenoot voor ons gezellige huisje in Kralingen de Esch .Wij zijn Lola (20) en Pien (19). Lola is dit jaar begonnen aan haar studie Managment of international social challenges en is actief bij haar studievereniging. Lola kan je altijd wel vinden op een techno feestje en de ochtend erna in haar yoga klasjes.Pien zit in het tweede jaar van haar studie Arts and Culture aan de Erasmus universiteit en studeert daarnaast fotografie. Ze is lid bij de zeilvereniging en gaat in haar vrije tijd graag het water op!We vinden het leuk om gezellig samen te eten en doen een poging tot koken. Daarnaast zijn we altijd in voor een feestje of gewoon een chille avond op de bank . We zijn een klein maar hecht huisje en zijn op zoek naar iemand die ons huis weer compleet wil maken! Het appartement ligt op loopafstand van de uni met een mooi uitzicht op de Maas De kamer is 8m2 en de huur bedraagt €515 excl. De kamer is niet heel groot, maar we hebben een super chille woonkamer (en een zonnig balkon) waar we de meeste tijd samen doorbrengen die dat helemaal compenseert :)Lijkt het je leuk om bij ons te wonen, stuur dan een berichtje en een leuke foto naar Pien en wie weet zien we je voor een gezellig hospiteeravondje! Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Buitenbassinweg – 3063TC – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Buitenbassinweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 515
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Buitenbassinweg in Rotterdam

Buitenbassinweg in Rotterdam via Kamernet
Buitenbassinweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo