Buitenwatersloot in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Buitenwatersloot - 2614GR - Delft beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Buitenwatersloot - 2614GR - Delft
Wij zijn een gemengd tokohuis met 3 chicks en 3 gasten, gelegen aan de Buitenwatersloot. We zijn een actief huis en organiseren elk jaar de gebruikelijke activiteiten zoals datediners, kratzitten, huisweekenden, etc. Daarnaast genieten we van heerlijke BBQ’s en borrels in onze gigantische tuin. Je komt bij ons wonen in ons ruime vrijstaande grachtenpand met eigen bar: café De Keugel. De onderhuur duurt vanaf 1 april tot begin september. De kamer is 22m2 en deze kost om en nabij 400 euro incl. Lijkt je dit wel wat? Stuur ons een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Buitenwatersloot – 2614GR – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Buitenwatersloot en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 370
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Buitenwatersloot in Delft

Buitenwatersloot in Delft via Kamernet
Buitenwatersloot in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo