Burg. Dijckmeesterweg in Zutphen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Burg. Dijckmeesterweg - 7201AJ - Zutphen beschikbaar per 2023-02-13 in het mooie Zutphen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 86 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Burg. Dijckmeesterweg - 7201AJ - Zutphen
Een unieke kans!! Een 3-kamer appartement te huur op een prachtige locatie nabij het centrum van Zutphen.Het appartement is één van de twee appartementen welke recentelijk in het voormalig restaurant “Jan van de Krent” zijn gerealiseerd.Begane grond:Af te sluiten gezamenlijke entree met toegang tot het appartement.Woongedeelte:U komt binnen in een ruime gang met toegang tot verschillende vertrekken. Als eerste treft u de toegang tot de eerste slaapkamer. Vanuit de gang heeft u tevens toegang tot de royale en lichte woonkamer. De open keuken bevindt zich in het midden van het appartement en beschikt over een inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer kunt u naar de tweede ruime slaapkamer. Van hieruit komt u bij de geheel betegelde badkamer, welke is uitgevoerd met een wastafel, designradiator, douchecabine en mechanische ventilatie. Tevens is hier separaat een toilet.Ook is er een ruim vertrek waar een tweede toilet is alsmede een aansluiting voor de wasmachine.Tot het gehuurde behoort ook een ruime berging welke uitstekend te gebruiken is voor bijvoorbeeld de stalling van fietsen of voor opslag.Aan de achterzijde bevindt zich nog een royaal balkon.KOSTEN- De huurprijs bedraagt € 1.150,00 per maand (inclusief 1 parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein)- Een tweede parkeerplaats is voor € 50,00 per maand bij te huren.- Voorschot service- en stookkosten: € 300,00 per maand.- Door verhuurder wordt een waarborgsom van één bruto maandhuur verlangd.BESCHIKBAARHEID & AANVAARDING- De woning is per direct beschikbaar.- Acceptatie van de huurder onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.OVERIG- Het houden van huisdieren is niet toegestaan.- Roken in het gehuurde is niet toegestaan.- De woning is voor onbepaalde tijd te huur (minimaal 12 maanden).Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Burg. Dijckmeesterweg – 7201AJ – Zutphen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Zutphen aan de Burg. Dijckmeesterweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zutphen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Zutphen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zutphen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1150
Aantal m2 – 86
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Burg. Dijckmeesterweg in Zutphen

Burg. Dijckmeesterweg in Zutphen via Kamernet
Burg. Dijckmeesterweg in Zutphen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo