Burg Malcorpslaan in Hasselt via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Burg Malcorpslaan - 8061AJ - Hasselt beschikbaar per 2023-08-17 in het mooie Hasselt. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 45 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Burg Malcorpslaan - 8061AJ - Hasselt
In het mooie Hasselt krijgen wij op korte termijn ruime studio’s beschikbaar van 45m². De voorzieningen zoals douche, toilet en keuken worden gedeeld met andere bewoners.De woning ligt op korte afstand van supermarkten, andere winkels en het openbaar vervoer.Interesse? Meld je hieronder aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via ons mailadres.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Burg Malcorpslaan – 8061AJ – Hasselt via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hasselt aan de Burg Malcorpslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hasselt. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hasselt wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hasselt- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 265
Aantal m2 – 45
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Burg Malcorpslaan in Hasselt

Burg Malcorpslaan in Hasselt via Kamernet
Burg Malcorpslaan in Hasselt via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo