Burgemeester de Beaufortplein in Markelo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Burgemeester de Beaufortplein - 7475AG - Markelo beschikbaar per 2023-08-24 in het mooie Markelo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Burgemeester de Beaufortplein - 7475AG - Markelo
In Markelo zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe bewoner. Dit pand ligt midden in het rustige Markelo op loopafstand van alle benodigde voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer. het pand wordt aangeboden op basis van anti-kraak. Er is een ruimte tot eigen beschikking en gedeelde voorzieningen zoals de keuken, toiletten en douches. Markelo ligt op uitvalswegen naar Enschede en Hengelo. Interesse? vul het aanmeldformulier in op de website of stuur ons een mail! Wie weet tot snel.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Burgemeester de Beaufortplein – 7475AG – Markelo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Markelo aan de Burgemeester de Beaufortplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Markelo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Markelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Markelo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 330
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Burgemeester de Beaufortplein in Markelo

Burgemeester de Beaufortplein in Markelo via Kamernet
Burgemeester de Beaufortplein in Markelo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo