Calslaan in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Calslaan - 7522MG - Enschede beschikbaar per 2023-03-28 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Calslaan - 7522MG - Enschede
Huize Ni’veau 3 zoekt een nieuwe huisgenoot voor een gezellig huis op de campus!Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot die samen met ons komt genieten van het studentenleven! Huize Ni’veau 3 is een huis gelegen op de campus bestaande uit 4 mannen en 2 vrouwen. De bewoners zijn naast de studie actief binnen het studentenleven, maar dat weerhoudt ons er niet van om het ook heel erg gezellig met elkaar te hebben. Zo eten wij elke avond samen met degene die thuis zijn, hebben wij een maandelijkse huisavond en organiseren wij jaarlijks een kerstdiner. Verder staan er regelmatig activiteiten op de planning, zoals een gala, BBQ, filmavondje (op onze super vette beamer!), spelletjesavond of een borrel. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om lekker te chillen.De kamer die vrij komt is beschikbaar eind maart en heeft een oppervlakte van 14 m^2. De huurprijs is rond de €326 per maand. Het huis is voorzien van een woonkamer, keuken, 2 toiletten en 2 douches. Ook andere faciliteiten als een wasmachine, koelkast(en) en magnetron(s) ontbreken niet. Lijkt jou Huize Ni’veau 3 wel wat? Stuur ons dan een berichtje, waarin je jezelf voorstelt en wie weet zien we je snel!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Calslaan – 7522MG – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Calslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 326
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Calslaan in Enschede

Calslaan in Enschede via Kamernet
Calslaan in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo