Carnisselaan in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Carnisselaan - 3083HC - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Carnisselaan - 3083HC - Rotterdam
Een gemeubileerde kamer aan de Carnisselaan in Rotterdam. De huur is inclusief gas, water, elektra en internet.De kamer is ongeveer 10 m2 en is gelegen op de bovenste etage (3) van het appartement.De woning heeft op de 2e etage een keuken voorzien van alle gemakken en op de 3e etage een badkamer en toilet. Ook is er een wasmachine aanwezig.Hip wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Carnisselaan is gelegen in de buurt Carnisse. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.Handig om te weten :– Geschikt voor student met garantsteller– Geschikt voor werkende studenten en/of young professionals– Huurperiode 12 maanden– Per direct beschikbaarInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Carnisselaan – 3083HC – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Carnisselaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Carnisselaan in Rotterdam

Carnisselaan in Rotterdam via Kamernet
Carnisselaan in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo