Caspar Fagelstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Caspar Fagelstraat - 2613GT - Delft beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Caspar Fagelstraat - 2613GT - Delft
Er komt voor een half jaartje een kamer vrij in de CF! Vanaf augustus tot en met februari is een huisgenootje weg op exchange dus zijn we op zoek naar een onderhuur. Het huis ligt in het mooie hof van Delft. Een paar minuutjes lopen van de appie, het zwembad op rolafstand en de TU is 10 min fietsen. De kamer die vrijkomt is 15 m2 en kost 442 p/m excl.We zijn een huis met ouderejaars gasten (2ejaars master WB, 4ejaars WB, 2ejaars Bouwko + jij) en actief bij Laga, Ariston en Punch. We hebben een lekkere grote tuin om te chillen/BBQ’en en huis festivalletjes te organiseren. Ook hebben we ons enige echte eigen tuinhuis waar we regelmatig zitten om met vrienden een pilsie te doen, te escaleren of gewoon te chillen. Verder eten en sporten we vaak met het huis en zitten altijd klaar voor de nieuwste afleveringen EOTB. Ben jij een actieve ouderejaars bachelor student en denk je dat je in ons huisje past? Dan horen we graag van je!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Caspar Fagelstraat – 2613GT – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Caspar Fagelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 442
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Caspar Fagelstraat in Delft

Caspar Fagelstraat in Delft via Kamernet
Caspar Fagelstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo