Celebesstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Celebesstraat - 9715JE - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Celebesstraat - 9715JE - Groningen
DUTCH SPEAKING ONLYHii ben jij het leuke nieuwe huisgenootje?We zijn opzoek naar een leuke gezellig meid die goed bij ons huis past. We wonen met 4 gezellige mensen met een open deuren beleid en die actief zijn bij verschillende verenigingen waarvan eentje nu zijn kamer uit gaat. De kamer die nu vrijkomt is ruim heeft zijn eigen wasbak ingebouwde kasten in de muur. Het huis heeft een ruime tuin goede keuken en badkamer. Het huis ligt op een goede locatie het is namelijk 1 minuut naar de albert hein, 10 minuten naar Zernike Campus en 5 naar het centrum. De kamer us 15 vierkante meter met een eigen wasbak. De huur is 450 excl.Ben jij een gezellige meid die graag hier zou willen komen wonen stuur ons dan graag een berichtje via hier.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Celebesstraat – 9715JE – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Celebesstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Celebesstraat in Groningen

Celebesstraat in Groningen via Kamernet
Celebesstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo