Celsiusstraat in Den Bosch via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Celsiusstraat - 5223CC - Den Bosch beschikbaar per 2023-03-14 in het mooie Den Bosch. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Celsiusstraat - 5223CC - Den Bosch
Zonnige studentenzolderkamer te huur vanaf 14 maart ! Lichte kamer met voorzolder met eigen aanrechtblok en koelkast !gedeelde badkamer met wasmachine/ droger 2 toiletten keuken en zonnig dakterras! Op loopafstand winkels-onderwijsboulevard -station en hartje stadInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Celsiusstraat – 5223CC – Den Bosch via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Bosch aan de Celsiusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Bosch. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Bosch- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Celsiusstraat in Den Bosch

Celsiusstraat in Den Bosch via Kamernet
Celsiusstraat in Den Bosch via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo