Charlotte Brontestraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Charlotte Brontestraat - 1102XC - Amsterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 65 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Charlotte Brontestraat - 1102XC - Amsterdam
Gestoffeerd appartement. Woonkamer met alle basis meubels. Keuken met alle basis keuken benodigdheden. Incl oven magetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Badkamer met douche en wastafel en een wasmachine. Apart toilet. Twee slaapkamers gestoffeerd, geen bedden maar wel 1 kast per slaapkamer. Ruim balkon vanuit de woonkamer op het zuiden. En een balkon vanuit de keuken op het noorden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Charlotte Brontestraat – 1102XC – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Charlotte Brontestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Charlotte Brontestraat in Amsterdam

Charlotte Brontestraat in Amsterdam via Kamernet
Charlotte Brontestraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo