Charlotte de Bourbonlaan in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Charlotte de Bourbonlaan - 3062GA - Rotterdam beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Charlotte de Bourbonlaan - 3062GA - Rotterdam
Binnenkort komen er twee kamers beschikbaar aan de Charlotte de Bourbonlaan vlakbij de Kralingse plas! We zijn op zoek naar twee leuke, spontane vrouwelijke huisgenootjes die in de laatste fase van studie zitten of net zijn begonnen met werken (24+). Voor 670,- inclusief (!) kom je te wonen in een ontzettend gezellig huisje met in totaal 4 meiden; er wordt vaak samen gegeten, geborreld en gesport en we zijn allemaal (net) begonnen met werken. De eerste kamer die vrijkomt is beschikbaar per 1 mei (eerder mogelijk in overleg) en is 22 m2. De tweede kamer komt vrij per 1 juni en is 25 m2. We delen de keuken, woonkamer en twee badkamers (waarvan 1 met bad!). Het huis ligt 2 tellen van de plas en metro Voorschoterlaan is om de hoek. Binnen 10 minuten ben je in het Centrum! Zie jij je er al wonen en heb je zin om binnenkort langs te komen? Laat dan een reactie achter waarin je jezelf kort voorstelt. Lieve groetjes Anouk, Claire, Judith en Sterre.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Charlotte de Bourbonlaan – 3062GA – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Charlotte de Bourbonlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 670
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Charlotte de Bourbonlaan in Rotterdam

Charlotte de Bourbonlaan in Rotterdam via Kamernet
Charlotte de Bourbonlaan in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo