Cimburgalaan in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Cimburgalaan - 4819BB - Breda beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Cimburgalaan - 4819BB - Breda
Hoi allemaal!Er is net een kamer vrij in ons huis. Dat betekent een kamer in een rustig veilige buurt op nog geen 10 minuten afstand van het station. En de supermarkt op slecht 3 minuten.De kamer is ong. 21 m2 groot. Het huis beschikt over een keuken, een badkamer en twee toiletten welke wij met zijn 4en delen.Mocht je houden van rust en schoon huis en opzoek zijn naar een kamer in Breda, laat het ons weten!Wil je de kamer komen bekijken of heb je vragen, mag je altijd een berichtje doen!GroetjesInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Cimburgalaan – 4819BB – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Cimburgalaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 875
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Cimburgalaan in Breda

Cimburgalaan in Breda via Kamernet
Cimburgalaan in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo