Coomansstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Coomansstraat - 2611CW - Delft beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Coomansstraat - 2611CW - Delft
ONDERVERHUUR KAMER CENTRUM DELFT GEMEUBILEERD, 25 M2, JULI EN AUGUSTUS 2024 – 484 EU/maand incl g/w/l/internetKamer van 25 M2 beschikbaar van 2 juli t/m 31 augustus 2024 in het centrum van Delft. Het gebouw staat aan het Oosteinde, de gracht van de Oostpoort naar de Nieuwe Kerk. Met de fiets ben je overal binnen no time, zoals de Jumbo/AH (1 min), campus (5 min) en Grote Markt (1 min). De gang, keuken en badkamer zijn normaal gesproken gedeeld met één huisgenoot, maar aangezien die er in juli en augustus ook niet is heb je deze voor jezelf. De kamer zelf heeft een frans balkon en dubbel klapraam aan de zuid-westzijde. Naast het tweepersoonsbed zijn er een bureau, kast, tekentafel, wasrek en twee bankjes. Servies, stofzuiger, strijkplank, combimagnetron, wasmachine, koelkast, oven, vaatwasser, etcetera zijn ook aanwezig. Om de kamer te kunnen huren moet je fulltime student of PhD-student zijn.Bij interesse ontvang ik graag een bericht op kamernet met wat informatie over jezelf!P.S. de piano die zichtbaar is op de foto’s zal in de zomer niet in de kamer staan.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Coomansstraat – 2611CW – Delft via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Delft aan de Coomansstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 484
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Coomansstraat in Delft

Coomansstraat in Delft via Kamernet
Coomansstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo