Coriovallumstraat in Heerlen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Coriovallumstraat - 6411CA - Heerlen beschikbaar per 2023-12-13 in het mooie Heerlen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 6 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Coriovallumstraat - 6411CA - Heerlen
Kamer van 6m2 aangeboden in het centrum van Heerlen. Ruim en statig herenhuis met hoge plafonds en veel lichtinval op de kamers.Trein- en busstation op loopafstand. Maastricht is snel en makkelijk bereikbaar.2 frisse badkamers die in totaliteit gedeeld worden met 7 andere personen. Tevens 2 keukens aanwezig waarvan een in het begin van 2021 vernieuwd is. Ruime tuin die gedeeld wordt met de andere bewoners.Prijs is inclusief gas, water en licht. Tevens wasmachine en internet inbegrepen.(Kamer 5)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Coriovallumstraat – 6411CA – Heerlen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Heerlen aan de Coriovallumstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heerlen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heerlen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 279
Aantal m2 – 6
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Coriovallumstraat in Heerlen

Coriovallumstraat in Heerlen via Kamernet
Coriovallumstraat in Heerlen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo