Crooswijkseweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Crooswijkseweg - 3034HJ - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Crooswijkseweg - 3034HJ - Rotterdam
Beste kamerzoekenden,Ons huisje aan de Crooswijkseweg is op zoek naar een onderhuurder vanaf 1 maart (speling van een paar dagen in overleg mogelijk) tot 28 augustus. Het huis bevindt zich in Crooswijk, tegen Noord aan. Centraal ligt op 6 minuutjes fietsen, er zijn verschillende tramhaltes om de hoek en met genoeg boodschapgelegenheden in de buurt kom je qua praktische voorzieningen niks tekort in de omgeving. De kamer zelf is ongeveer 20m2 met een vide-achtige constructie voor mogelijke opslag. De kamer zal ongemeubileerd zijn, dus je kan er nog helemaal je eigen stekkie van maken. Naast de kamer deel je een badkamer met bad, 2 wc’s, een woonkamer met open keuken, tuintje en uiteraard een wijnkelder die samen rond de 160m2 maken. Voor dit alles zul je ongeveer €650 incl. betalen. Je komt te wonen met Alexander, Pim en Vincent. Pim en Vincent zijn druk bezig met hun masters (Strategic Management & Urban, Port & Transport Economics) en Alexander zit in zijn afstudeerfase van Muziek en Economie met uitzicht op het werkende leven. Naast die drukte vinden we het leuk om samen te eten en zo nu en dan een klein biertje te doen. Ben je nou enthousiast geworden en heb je de avond van 28 Februari nog vrij in je agenda, stuur dan een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Crooswijkseweg – 3034HJ – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Crooswijkseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Crooswijkseweg in Rotterdam

Crooswijkseweg in Rotterdam via Kamernet
Crooswijkseweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo