Daalweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Daalweg - 7541AN - Enschede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Daalweg - 7541AN - Enschede
Beste vrouwelijke kamerzoeker!Wij van Huize Argus zijn opzoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot die samen met ons komt genieten van het studentenleven! Wij zijn een hecht studentenhuis gelegen in Enschede met vijf mannen en drie vrouwen. Vanaf 1 april gaat een huisgenoot ons verlaten. Daarom zoeken wij een leuke, gezellige, nieuwe huisgenoot!Bij ons staat de deur altijd open en maken we graag een praatje met elkaar. Vrijwel iedere dag zijn er mensen thuis om samen te eten, hierbij is niks verplicht. ‘s Avonds houden wij ervan om gezellig met elkaar te chillen, borrelen, spelletje te spelen of een film te kijken. We gaan ook graag met elkaar de stad in, en daarnaast zijn de meesten van ons ook aangesloten bij studie-, studenten- of sportverenigingen. Het huis heeft twee verdiepingen, met elk zijn eigen wc’s en douche. Ook hebben we een riante woonkamer, een keuken en een dakterras. De kamer die per 1 april vrijkomt bevindt zich op de tweede verdieping, is 14m^2 groot en heeft een eigen wastafel. Het huis is gelegen net buiten de ring van Enschede op nog geen 5 minuten fietsen naar het centrum.Lijkt het jou leuk om onze nieuwe huisgenoot te worden, stuur dan een berichtje! Wij kijken er naar uit!’*** Dutch students only ***Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Daalweg – 7541AN – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Daalweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 310
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Daalweg in Enschede

Daalweg in Enschede via Kamernet
Daalweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo