de Anjen in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - de Anjen - 8918LL - Leeuwarden beschikbaar per 2023-02-18 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - de Anjen - 8918LL - Leeuwarden
Beschikbaar per 18 februari a.s. (of uiterlijk per 1 maart a.s.)*** alleen voor vrouwelijke studenten! ***Deze woning is op loopafstand gelegen van NHL / Stenden. Er is een slaap-/studeerkamer beschikbaar van 11 m2, in combinatie met een ruime gezamenlijke woonkamer. De kamer is geheel gemeubileerd / gestoffeerd en is dus instapklaar ! De kamer bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van de woning met meer dan genoeg daglichtinval en is voorzien van c.v. verwarming. Op de begane grond zijn een keuken, een grote gezamenlijke woonkamer, toilet en een berging. Op de eerste verdieping bevindt zich eveneens een badkamer met ligbad, separate douchehoek en tweede toilet. Achter de woning is een ruime en zonnige tuin die rechtstreeks vanuit de woonkamer bereikbaar is.Het centrum van de stad is ongeveer 8-10 minuten fietsen. Daarnaast is het winkelcentrum Bilgaard op loopafstand te bereiken en ligt letterlijk om de hoek. Het betreft een schone en nette, goed onderhouden woning in een rustige wijk. Er is een wasmachine aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – de Anjen – 8918LL – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de de Anjen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 430
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de de Anjen in Leeuwarden

de Anjen in Leeuwarden via Kamernet
de Anjen in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo