De Bredase Hunt in Dronten via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - De Bredase Hunt - 8252JX - Dronten beschikbaar per 2023-10-11 in het mooie Dronten. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - De Bredase Hunt - 8252JX - Dronten
Ruime en leuke kamer in rustige wijk De Landmaten, nabij Dronter bos en op loop- en fietsafstand van de Aeres Hogeschool en winkels en horeca. Kamer is geheel gestoffeerd, met grote linnenkast en boekenkasten. Ruimte voor 1 of 2 bedden en grote ruimte om te studeren en studeerhoek. De kamer ligt op de eerste etage met nog een medebewoner op een tweede kamer en alle voorzieningen zijn aanwezig. Gebruik van keuken, toiletten, badkamer, tuinen, was- en droogmachine etc. Afgescheiden ruimte voor fiets en scooter.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – De Bredase Hunt – 8252JX – Dronten via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Dronten aan de De Bredase Hunt en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Dronten. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Dronten wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Dronten- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Bredase Hunt in Dronten

De Bredase Hunt in Dronten via Kamernet
De Bredase Hunt in Dronten via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo