De Herenwei in Maasland via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - De Herenwei - 3155TT - Maasland beschikbaar per 2024-04-15 in het mooie Maasland. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - De Herenwei - 3155TT - Maasland
Nieuwbouw huis met nette keuken, badkamer, woonkamer en tuin.Met de bus ( lijn 33 ) is het 18 minuten naar Delft. De bushalte is op precies 1 minuut lopen ( aan het einde van de straat ).De Albert Heijn bevindt zich op 5 minuten lopen van de woning. Het winkelcentrum is 10 minuten fietsen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – De Herenwei – 3155TT – Maasland via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Maasland aan de De Herenwei en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maasland. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Maasland wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maasland- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Herenwei in Maasland

De Herenwei in Maasland via Kamernet
De Herenwei in Maasland via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo