De Lange Schoor in Buitenpost via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - De Lange Schoor - 9285MA - Buitenpost beschikbaar per 2024-07-06 in het mooie Buitenpost. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - De Lange Schoor - 9285MA - Buitenpost
Hallo!Ik ben op zoek naar een leuke huisgenoot voor in mijn huisje in Buitenpost.Over het huis: Het staat in het mooie, rustige Buitenpost waar genoeg faciliteiten te vinden zijn. Het huis is een kangoeroewoning, dit houd in dat het huisje vast zit aan het grote hoofdhuis. Met de hoofdbewoners (gezin waar ik au pair ben) deel ik alleen de bijkeuken. Verder heb ik een eigen woonkamer met open keuken, een badkamertje en 2 slaapkamers, waar 1 dan van jou kan zijn. De kamer is ongeveer 15m2 en de overige voorzieningen deel je dus alleen met mij. De kamer kost €450,- per maand inclusief G/W/L en internet.De kamer heeft inmiddels een nieuw laagje verf gekregen. Alle muren zijn wit, de balken zijn bruin geverfd. Dan over mij: Ik ben 29 jaar, ben overdag vaak in het hoofdhuis aan het oppassen en hou van klussen, bezig zijn, maar kan ook heel goed niks doen. Af en toe samen eten of iets leuks doen vind ik gezellig.Buitenpost heeft een treinstation, deze is op 5 minuten fietsafstand van het huis. De trein gaat 3x per uur en hiermee ben je binnen 20 minuten in Groningen of in Leeuwarden. Als je interesse hebt in de kamer hoor ik graag van je! Groetjes, LindaInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – De Lange Schoor – 9285MA – Buitenpost via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Buitenpost aan de De Lange Schoor en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Buitenpost. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Buitenpost wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Buitenpost- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Lange Schoor in Buitenpost

De Lange Schoor in Buitenpost via Kamernet
De Lange Schoor in Buitenpost via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo