de Meeuwse Acker in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - de Meeuwse Acker - 6546DR - Nijmegen beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 68 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - de Meeuwse Acker - 6546DR - Nijmegen
We hebben een appartement te huur in Nijmegen. 2 verdieping appartement van 68 m2, begane grond eigen meetkast,open keuken, luxe wc en douche.Met een prachtige trap naar boven.Boven is een grote slaapkamer met ingebouwde kast aan beide kanten. Van onze woning zijn 2 snelwegen,A73 en A365 binnen paar minuten bereikbaar.Bus halten zijn binnen 1 minuut bereikbaar.De woning heeft een eigen parkeerplaats en eventueel een tuintje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – de Meeuwse Acker – 6546DR – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de de Meeuwse Acker en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 68
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de de Meeuwse Acker in Nijmegen

de Meeuwse Acker in Nijmegen via Kamernet
de Meeuwse Acker in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo