De Twee Gebroeders in Drachten via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - De Twee Gebroeders - 9207CA - Drachten beschikbaar per 2023-01-06 in het mooie Drachten. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - De Twee Gebroeders - 9207CA - Drachten
Nette,lichte kamer van 20 vierkante meter te huur in de gewilde wijk De Folgeren te DrachtenHet betreft hospita verhuurHuurprijs is €480incl.g/w/e/wifiBorgsom €480Gebruik van apparaten ect.tegen betalingGezamenlijke ruimtes:WoonkamerKeuken (koelkast/vrieskast,oven,vaatwasser etc.)Badkamer met washmachineFietsschuurTuinHuisdieren en roken in huis zijn niet toegestaanAndere bewoners zijn hospita en een studente.Onze voorkeur gaat naar een studente of een werkende vrouw.Winkelcentrum met oa Jumbo,Aldi,Kruidvat en bushaltes op loopafstandInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – De Twee Gebroeders – 9207CA – Drachten via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Drachten aan de De Twee Gebroeders en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Drachten. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Drachten wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Drachten- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Twee Gebroeders in Drachten

De Twee Gebroeders in Drachten via Kamernet
De Twee Gebroeders in Drachten via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo