De Veldmaat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - De Veldmaat - 7522NM - Enschede beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - De Veldmaat - 7522NM - Enschede
Zelfstandige studio te huur. Deze studio heeft een eigen badkamer en keuken. De ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gezamenlijke ruimtes waar je huisgenoten kunt ontmoeten. Daarnaast is er een wasserette aanwezig, waar je met de Pay2Wash app. tegen betaling gebruik kunt maken van de was- en droogmachines. Behalve de huur, komen ook de nuts- en servicekosten voor je rekening.Open Huis: je bent elke donderdag welkom van 15:00 tot 16:00 om onze modelwoning te komen bekijken. Je kan jezelf melden bij onze huismeesters (Marcel en Dolf) aan de balie op de begane grond. We vinden het prettig als je ons mailt als je langskomt!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – De Veldmaat – 7522NM – Enschede via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Enschede aan de De Veldmaat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 635
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Veldmaat in Enschede

De Veldmaat in Enschede via Kamernet
De Veldmaat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo