De Vlouw in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - De Vlouw - 2611EW - Delft beschikbaar per 2024-06-30 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - De Vlouw - 2611EW - Delft
Heee kamerzoekenden, Bij ons komt er een tijdelijk plekje vrij in ons huisje op Vlouw met kans op vast! We wonen met z’n vijven in het midden van het centrum. Alles is op loopafstand. Zo ben je in een minuut op de grote markt of in de appie. We hebben een heerlijk dakterras, waar de heel dag de zon op staat. Perfect voor de zomermaanden. De kamer is 11 m^2 en ongemeubileerd. Er is wel een ingebouwde kast. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur ons een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – De Vlouw – 2611EW – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de De Vlouw en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 495
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de De Vlouw in Delft

De Vlouw in Delft via Kamernet
De Vlouw in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo