Dennenlaan in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Dennenlaan - 6705BX - Wageningen beschikbaar per 2023-04-20 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Dennenlaan - 6705BX - Wageningen
Gemeubileerde kamer in rustig huis waar echtpaar en nog één andere bewoner (Phd WUR) woont. In bosrijke omgeving. 10 min. fietsen van centrum Wageningen en van de WUR. Fiets is evt. beschikbaar. Wij zijn zeer bewust in ons energiegebruik en verlangen dit ook van onze bewoners. Stilte in huis na 10 PM. Gebruik van keukenapparatuur, wasmachine stofzuiger. Schoonmaak algemene ruimten in beginsel inclusief.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Dennenlaan – 6705BX – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Dennenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dennenlaan in Wageningen

Dennenlaan in Wageningen via Kamernet
Dennenlaan in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo