Dennenstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Dennenstraat - 8924CM - Leeuwarden beschikbaar per 2023-12-13 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Dennenstraat - 8924CM - Leeuwarden
Prive kamer van bijna 10 m2 gemeubileerd.Gezamelijk gebruik van badkamer, keuken, woonkamer, eetkamer en tuin.Bewoners nu zijn twee sportieve rustige Engelstalige jongens beide volgen de studie Creative Business aan NHL Stenden.Beschikbaar: per directHuisdieren: neeRoken: neeGestoffeerd: jaCentrum Leeuwarden: 10 minuten fietsenNHL Stenden: 10 minuten fietsenBen jij op zoek naar een fijne kamer in de Heechterp stuur een berichtje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Dennenstraat – 8924CM – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Dennenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 425
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dennenstraat in Leeuwarden

Dennenstraat in Leeuwarden via Kamernet
Dennenstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo