Deurningerstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Deurningerstraat - 7514BC - Enschede beschikbaar per 2023-10-10 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Deurningerstraat - 7514BC - Enschede
Hey (toekomstige) student!Leuk dat je een kamer zoekt in Enschede. Wij zijn Huize Avion, een van de meest actieve en hechte gemengde huizen in de stad. We hebben uitstekende faciliteiten, maar het huis wordt natuurlijk echt gemaakt door de mensen die er wonen! Iedereen die op Avion woont, is actief bij een sport- of studentenvereniging en haalt het maximale uit de studententijd. Doordat iedereen op een andere manier actief is, leer je veel verschillende mensen kennen en krijg je alle kanten van het actieve studentenleven mee. We wonen met 8 mannen en 5 vrouwen. Naast de wekelijkse huisavond hebben we door het jaar heen ook nog een paar vaste activiteiten. We gaan op huisweekend, hebben een kerstdiner, en onze oud lullen komen elk jaar nog eens terug om hun studententijd te herleven. Naast de vaste activiteiten gaan we vaak met elkaar op pad en worden er een hoop spontane borrels en activiteiten georganiseerd.Het huis kent een rijke historie en is van oorsprong een oud hotel, dat heeft als groot voordeel dat iedereen een eigen douche en wastafel heeft. Verder hebben we een fijne keuken en aangename woonkamer, maar onze echte trots is toch wel ons dakterras! Ook hebben we een schoonmaakster die elke week de gemeenschappelijke ruimtes schoonmaakt. De UT is tien minuten fietsen en het centrum is op loopafstand.Lijkt het je leuk om ons beter te leren kennen? Stuur dan een berichtje op kamernetEx Oriente Lux! Huize AvionInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Deurningerstraat – 7514BC – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Deurningerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 325
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Deurningerstraat in Enschede

Deurningerstraat in Enschede via Kamernet
Deurningerstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo