Deurningerstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Deurningerstraat - 7514BJ - Enschede beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Deurningerstraat - 7514BJ - Enschede
De dames van Huize Scud zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje, dat ons huis wil vergezellen!We wonen op het moment met 7 meiden, die naast studeren ook volop genieten van het studentenleven. Elke maandag houden we huisavond; dit houdt in dat we samen gaan eten en daarna iets gezelligs gaan doen. Dit varieert van bankhangen met thee tot avondjes stappen.Gedurende het jaar vieren we ook veel andere activiteiten samen, zoals een uitgebreid Datediner, Sinterklaas, een huisweekend, borrels met andere huizen, en het Hubertusfeest, waar we volledig verkleed verschijnen.Naast een gezelligheid, beschikt ons huis ook over 2 keukens, 2 badkamers, 2 toiletten, een woonkamer, en een hele grote tuin.We zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje die zin heeft om het Enschedese studentenleven te verkennen vanuit een gezellig en hecht huis. Ben je enthousiast geworden van bovenstaande tekst? Stuur dan een berichtje om kennis te maken!Liefs, De dames van Huize ScudInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Deurningerstraat – 7514BJ – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Deurningerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Deurningerstraat in Enschede

Deurningerstraat in Enschede via Kamernet
Deurningerstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo