Dijkstraat in Appingedam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Dijkstraat - 9901AN - Appingedam beschikbaar per 2023-11-15 in het mooie Appingedam. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 65 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Dijkstraat - 9901AN - Appingedam
Het ruime appartement is tijdens de renovatie extra geïsoleerd en beschikt over HR ++ beglazing. Op het straatniveau bevindt zich de woonkeuken met aansluitend de woonkamer. In het lichte souterrain, met uitzicht op het water, bevindt zich de slaapkamer met een vernieuwde badkamer met inloopdouche en tweede toilet. Er is een berging & terras aan de Damsterdiep zijde. De huur valt binnen de sociale huurgrens in 2023.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Dijkstraat – 9901AN – Appingedam via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Appingedam aan de Dijkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Appingedam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Appingedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Appingedam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 805
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dijkstraat in Appingedam

Dijkstraat in Appingedam via Kamernet
Dijkstraat in Appingedam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo