Dirklangendwarsstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Dirklangendwarsstraat - 2611JA - Delft beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Dirklangendwarsstraat - 2611JA - Delft
We zijn twee masterstudenten Nanobiologie en op zoek naar een nieuwe huisgenoot per 1 september voor de periode van 1 jaar.We zijn op zoek naar iemand die het gezellig vindt om samen te eten, studeren en af een toe een film te kijken of spelletjesavond te houden. De kamer is een mooie zolderkamer aan de rand van het centrum van Delft. Openbaar vervoer is op loopafstand, het station is 5 minuten fietsen en de campus is 10 minuten fietsen. De kamer wordt gestoffeerd opgeleverd met enkele meubels, namelijk met ladekasten en 2 nachtkastjes. Onder de gedeelde ruimtes vallen een volledig gemeubileerde woonkamer, keuken (met vaatwasser), badkamer en een toilet. De badkamer bevat een bad en douche. Droger en wasmachine zijn ook aanwezig. We hebben ook een dakterras.De kamer is 13 vierkante meter. Je betaalt ongeveer 550 euro per maand en dat is inclusief G/W/E.Lijkt het je leuk om samen met ons te wonen? Stuur dan een mailtje en dan kunnen we je uitnodigen voor onze instemming misschien word jij wel onze nieuwe huisgenoot!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Dirklangendwarsstraat – 2611JA – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Dirklangendwarsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dirklangendwarsstraat in Delft

Dirklangendwarsstraat in Delft via Kamernet
Dirklangendwarsstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo