Distelvlinderweg in Diemen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Distelvlinderweg - 1113KC - Diemen beschikbaar per 2023-09-03 in het mooie Diemen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Distelvlinderweg - 1113KC - Diemen
ALLEEN VOOR MEIDENVan 03 september 2023 is er een mooie kamer in een gezellige huis in Diemen vrij gekomen! Je huisgenoten zijn 5 studenten meisjes rond de leeftijd van 18-23. Één van het meisje gaat weg, waardoor zij wij nu opzoek naar een leuke, nette en gezellige meid. Wij vinden het leuk om samen film te kijken, samen te eten of naar de stad te gaan, maar niets is vereist!Voor de deur is een bushalte, dat je binnen 3 minuten kan bereiken. Binnen 30 minuten ben je met de fiets in het centrum van Amsterdam. De supermarkt bevindt zich op loopafstand.De kamer is een lichte kamer van 12 m2. De kamer heeft een mooie kast, een bed, vloer en gordijnen. Er is een woonkamer, een keuken, een badkamer, 2 WC’s. Lijkt het je leuk om te wonen in dit huis? Reageer snel op dit bericht en vertel wat leuks over jezelf.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Distelvlinderweg – 1113KC – Diemen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Diemen aan de Distelvlinderweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Diemen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Diemen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Diemen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Distelvlinderweg in Diemen

Distelvlinderweg in Diemen via Kamernet
Distelvlinderweg in Diemen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo