Doelenstraat in Goirle via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Doelenstraat - 5051TG - Goirle beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Goirle. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Doelenstraat - 5051TG - Goirle
Wij zijn Tijl en Maan beiden 21 jaar oud. Wij zijn opzoek naar een derde mannelijke huisgenoot die bij ons komt wonen in ons nette en ruim opgezette appartement vanaf 1 mei. Wij wonen in Goirle net naast Tilburg. Wij studeren allebei op het Fontys in Tilburg, dit is vanuit ons 10 minuten fietsen. -Huurprijs 485 euro (incl. gas, water licht, vve & internet)-Kamer 9m2-Ruimte voor kast op de waskamer-Gedeelde woonkamer, keuken & badkamer-2 verdiepingen-Balkons (aansluitend aan slaapkamer en woonkamer)-Binnen fietsenstalling/ berging Voor nog meer vragen kunnen jullie ons altijd een persoonlijk berichtje sturen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Doelenstraat – 5051TG – Goirle via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Goirle aan de Doelenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Goirle. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Goirle wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Goirle- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 485
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Doelenstraat in Goirle

Doelenstraat in Goirle via Kamernet
Doelenstraat in Goirle via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo