Dokter van Deenweg in Zwolle via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Dokter van Deenweg - 8025BA - Zwolle beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Zwolle. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 53 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Dokter van Deenweg - 8025BA - Zwolle
De LocatieAan de Dokter van Deenweg in Zwolle verhuurt Vandenbrink Onroerend Goed appartementencomplex “Van Gogh”. Het gebouw is in 2018 volledig verbouwd en telt 29 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Van Gogh is gelegen direct naast het Isala ziekenhuis. Het gebiedje waarin Van Gogh zich bevindt wordt in de komende jaren getransformeerd van een kantorenpark naar een gemengd gebied van wonen, werken en zorg.Het appartementHet tweekamer appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 53m². Op de Begane grond bevindt zich tevens een eigen berging.Het appartement wordt verhuurd met nette badkamer met toilet en wastafel, keuken, plafonds, pvc vloeren en gesausde wanden.Het appartement wordt door middel van een elektrische luchtwarmtepomp voorzien van warm water. Hiernaast beschikt het appartement over vloerverwarming. Deze verwarming is wel op gas aangesloten.Rondom het gebouw bevindt zich een parkeerterrein waar de huurder op basis van beschikbaarheid één auto kan parkerenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Dokter van Deenweg – 8025BA – Zwolle via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Dokter van Deenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zwolle. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zwolle- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1013
Aantal m2 – 53
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dokter van Deenweg in Zwolle

Dokter van Deenweg in Zwolle via Kamernet
Dokter van Deenweg in Zwolle via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo