Donau in Amstelveen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Donau - 1186KL - Amstelveen beschikbaar per 2023-03-06 in het mooie Amstelveen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 55 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Donau - 1186KL - Amstelveen
Te huur aanboden:Een zelfstandige appartement van 55m2 met eigen tuin in de wijk groenhof te Amstelveen. De woning heeft een eigen entree, keuken, apart toilet en slaapkamer met een compacte en-suite badkamer. Voorzieningen: tuin van 20m2, gratis en voldoende parkeermogelijkheid voor de deur, dichtbij OV, loopafstand van winkelcentrum groenhof. De huurprijs is € 1300,- per maand inclusief GWL + WIFI. De borgsom bedraagt twee maal de huur.Geen huisdieren toegestaanGeïnteresseerd? Reageer met een korte omschrijving van je persoonlijk profiel en vermeld hierbij je inkomen. Voorkeur gaat naar alleenstaande werkende.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Donau – 1186KL – Amstelveen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Amstelveen aan de Donau en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amstelveen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amstelveen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 55
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Donau in Amstelveen

Donau in Amstelveen via Kamernet
Donau in Amstelveen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo