Donkerstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Donkerstraat - 2611TE - Delft beschikbaar per 2024-07-23 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Donkerstraat - 2611TE - Delft
Vanaf eind juli komt er een onderhuur kamer vrij t/m januari 2025. Ook komt er over de zomer een permanente kamer vrij, dus er is kans op doorschuiven!Heb jij altijd al een knus studentenkamertje willen huren in de binnenstad? Ben jij een Nederlandstalige mannelijke bachelorstudent in Delft? Dan word jij wellicht onze nieuwe huisgenoot! Huische Kikvorsch is een knus en actief studentenhuis. Er wordt dagelijks samen gegeten, en er zijn altijd wel huisgenoten in voor een spelletje en een biertje. We wonen in totaal met vijf studenten van verschillende studies. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om spontane plannen te ondernemen, tegen licht bijtende humor kan, en niet vies is van zijn zooi netjes houden! Huurprijs ~Rond de €340,- p/m (excl. gas/water/licht), verschilt natuurlijk per kamerOppervlak: ~Ongeveer 15 m² Heads-up: we zijn geen fan van massale kringverjaardag instemmingen, dus als je ons leuk lijkt nodigen we je uit om een halfuurtje langs te komen om met ons gezellig te theekransen. Hopen je daar te zien! JoejoeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Donkerstraat – 2611TE – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Donkerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 340
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Donkerstraat in Delft

Donkerstraat in Delft via Kamernet
Donkerstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo