Dordtselaan in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Dordtselaan - 3073GS - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-14 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 6 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Dordtselaan - 3073GS - Rotterdam
ONLY DUTCH SPEAKERS Te huur, studenten kamer van 6m2 in een gezellig appartement met 2 etages. Er is een gedeelde woonkamer, keuken met ruime eetkamer 2 gedeelde balkons, 2 toiletten en een douche. Naast de woonkamer zit de beschikbare kamer. Boven hebben we een gezamenlijke studeer/waskamer waar je je kast en evt bureau kwijt kan.We zoeken een gezellige huisgenoot die goed in ons ritme past, rustig is, maar ook zeker van een feestje houdt.We zijn nu met 2 studenten (j) van 21 en 20 jaar. Door de week gaan we naar school, werken we en zijn we redelijk rustig. In het weekend houden we van feestjes en gezelligheid. Overigens roken we allebei, dit doen we gewoon buiten. De huur per maand is €415 excl. vaste lasten: € 150 g/w/l/wifiInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Dordtselaan – 3073GS – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Dordtselaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 415
Aantal m2 – 6
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dordtselaan in Rotterdam

Dordtselaan in Rotterdam via Kamernet
Dordtselaan in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo