Dr. Benthemstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Dr. Benthemstraat - 7514CK - Enschede beschikbaar per 2023-08-21 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Dr. Benthemstraat - 7514CK - Enschede
Je denkt al veel avonturen meegemaakt te hebben, je denkt de wereld te hebben gezien. Maar zodra je bij ons naar binnen stapt ligt er een hele nieuwe wereld aan je voeten. Je komt binnen in de grote en mooi versierde woonkamer. Hij is zo groot dat er een trampoline, een pingpong tafel en een vensterbank in past. Als je doorloopt kom je in de keuken, die is minder mooi versiert maar wel van alle gemakken voorzien. We hebben een oven, een koelkast en een afwasmachine. Verder delen we nog een wc en een douche. Genoeg over het huis, nu wat over ons. We zijn een mix van allemaal verschillende mensen, studies en interesses. We zijn allemaal actief bij verschillende verenigingen, zowel sport als studie. Om er voor te zorgen dat we elkaar vaak genoeg zien hebben we één keer in de maand huisavond, ook wel hüsüvünd. Verder proberen we zo veel mogelijk samen te eten en rond te hangen. Dat rondhangen houd in de zomer vaak vuurtje stoken en buiten dingen roepen naar elkaar, in de winter is het vaak een combinatie van ongepaste dingen over de televisie zeggen en op een iets te vroeg tijdstip net iets te veel gluhwein of iets dergelijks drinken. Lijkt jou dit stulpje inclusief husgunuten wat? Stuur een kek berichie en wie weet mag je het allemaal komen bewonderen in het echt!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Dr. Benthemstraat – 7514CK – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Dr. Benthemstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 330
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Dr. Benthemstraat in Enschede

Dr. Benthemstraat in Enschede via Kamernet
Dr. Benthemstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo