Driekoningenstraat in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Driekoningenstraat - 6828EL - Arnhem beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Driekoningenstraat - 6828EL - Arnhem
Te huur:Mooie ruime kamer van 25 m2, gelegen in het souterrain achterzijde aan de Driekoningenstraat 25 in het gezellige Spijkerkwartier. Winkels en terrasjes om de hoek en Station Velperpoort op 1 minuten loopafstand. Het uitgaanscentrum van Arnhem met grote winkelstraten is op 6 minuten loopafstand. De keuken, toilet en douche worden gedeeld met nog een andere bewoner. Ook is er een wasmachine en droger en internet beschikbaarHuur € 560,16 incl. Voorschot stook en service kosten. De borg is € 760,00,=Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Driekoningenstraat – 6828EL – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Driekoningenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 561
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Driekoningenstraat in Arnhem

Driekoningenstraat in Arnhem via Kamernet
Driekoningenstraat in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo