Duifstraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Duifstraat - 5022AM - Tilburg beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Duifstraat - 5022AM - Tilburg
Heyy kamerzoekenden! Zoek jij een mooie kamer gelegen in een rustig huis in Tilburg? Lees dan verder. Per 1 april komt deze mooie kamer vrij. De kamer ligt op 10 minuten fietsen van het station en op 3 minuten lopen van twee bushaltes. De Jumbo is maar 5 minuten fietsen en op 10 minuten fietsen ligt de AaBe fabriek met verschillende supermarkten en andere winkels. De kamer zelf heeft twee grote ramen met uitzicht op een rustige straat en een eigen wasbak. Ons huis heeft 2 gezamenlijke losse wcā€™s, een gezamenlijke douche, keuken, ruime woonkamer en tuin. Je komt te wonen met drie meiden tussen de 19 en 24 jaar oud. We zijn allemaal redelijk individueel en er zijn verder geen sociale verplichtingen. Wel is er geregeld een huisavond waarbij we samen koken, eten, kletsen en spelletjes spelen onder genot van een wijntje. Tussendoor kun je natuurlijk ook gezellig samen eten met een van ons. Verder hebben we een schoonmaakrooster zodat ons huis mooi schoon en opgeruimd blijft šŸ™‚ Wij zijn op zoek naar een vierde bewoner (man, vrouw of iets anders maakt niet uit). Alleen Nederlands sprekers, sorry. Het liefst tussen de 19 en 22 jaar en in het begin van je studie (hbo of universitair). Verder zoeken we een rustig iemand die zich houd aan het schoonmaakrooster en niet 24/7 contact zoekt aangezien we allemaal een drukke agenda hebben šŸ™‚ Pas jij bij onze zoektocht naar onze vierde bewoner en zie jij jezelf hier al wonen? Stuur dan een reactie met wat informatie over jezelf en wie weet nodigen wij je uit voor een hospiteermiddag of -avond! Groetjess Huize Doefoes (Duifstraat, Tilburg)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Duifstraat – 5022AM – Tilburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Duifstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geĆÆnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie overĀ  in Tilburg- Klik hier

DetailsĀ van deze woning

Prijs – 360
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan deĀ Duifstraat in Tilburg

Duifstraat in Tilburg via Kamernet
Duifstraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo