Eckartseweg Zuid in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Eckartseweg Zuid - 5623PD - Eindhoven beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 26 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Eckartseweg Zuid - 5623PD - Eindhoven
Ben jij op zoek naar een gezellige en comfortabele studentenkamer in Eindhoven? Dan hebben wij dé kamer voor jou! Gelegen op de Eckhartseweg Zuid Eindhoven (5623PD), biedt deze kamer van 26m2 gestoffeerd. De woning is gelegen net buiten de ring van Eindhoven, 5 min van tue en 9 min van de centrum op fietsafstand.De kamer is ongemeubileerd, waardoor je deze helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Voor een totale huurprijs van 750 euro per maand, inclusief G/W/L en internet, is deze kamer vanaf 01 februari 2024 beschikbaar voor anderhalf jaar met mogelijkheid tot verlenging. Deze kamer is beschikbaar voor een student of een jong professional. Je zult samenleven met een gezellige mix van studenten en jong professionelen, waardoor je altijd een levendige sfeer in huis hebt. We zijn gehecht aan onze schone huis. Hierdoor zoeken we ook een nette, maar ook een gezellig huisgenoot. Verder beschikt de huis diverse faciliteiten, waaronder koelkast, vaatwasser, vriezer, wasmachine, droger etc. Er zijn schone gedeelde keuken en badkamer met alle nodige voorzieningen. Inbegrepen in prijs:- Huur- Service kosten- G/W/EInternetInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Eckartseweg Zuid – 5623PD – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Eckartseweg Zuid en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 26
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Eckartseweg Zuid in Eindhoven

Eckartseweg Zuid in Eindhoven via Kamernet
Eckartseweg Zuid in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo