Ecrustraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Ecrustraat - 1339CK - Almere beschikbaar per 2023-02-22 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 27 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Ecrustraat - 1339CK - Almere
Kamer 27m2 in Almere Buiten Beschikbaar per direct. Geschikt voor een stelletje! – Inclusief internet (200MBIT) met een goed wifi bereik- Badkamer met ligbad- 2 Wc’s (waarvan 1 eigen wc)- Grote woonkeuken wat pas is gerenoveerd- Almere Oostvaarders treinstation op 10 minuten loopafstand- Deen supermarkt op 4 minuten loopafstand- Vlakbij de snelweg- Goede bereikbaarheid Amsterdam/Utrecht- contract is voor minimaal 6 maanden en maximaal 2 jaar- Huis wordt gedeeld met 3 andereInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Ecrustraat – 1339CK – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Ecrustraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 770
Aantal m2 – 27
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ecrustraat in Almere

Ecrustraat in Almere via Kamernet
Ecrustraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo