Eendrachtskade in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Eendrachtskade - 9726CW - Groningen beschikbaar per 2023-04-03 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 36 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Eendrachtskade - 9726CW - Groningen
Hooii kamerzoekende!Vanwege stage verhuur ik mijn studio onder van 3 april 2023 t/m 25 maart 2024. De studio is op loopafstand van het centrum en is van alle gemakken voorzien. Een groot deel van de meubels zullen in overleg blijven staan, behalve het bed en de kledingkast. Verder zoek ik een plantenliefhebber die mijn grotere, moeilijk verhuisbare planten met liefde en aandacht wil verzorgen :)Voor de studio kan huurtoeslag aangevraagd worden bij de gemeente, waardoor de huurprijs een stuk lager kan worden. Gemeentebelasting komt er wel nog bij.Groetjes, JipInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Eendrachtskade – 9726CW – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Eendrachtskade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 630
Aantal m2 – 36
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Eendrachtskade in Groningen

Eendrachtskade in Groningen via Kamernet
Eendrachtskade in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo