Eendrachtstraat in Zwolle via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Eendrachtstraat - 8012VZ - Zwolle beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Zwolle. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Eendrachtstraat - 8012VZ - Zwolle
Deze fraaie tussenwoning met drie slaapkamers en een tuin staat in de wijk Oud-Assendorp. Een zeer geliefde plek dankzij de centrale ligging, mooie huizen en levendige sfeer. Vanuit het huis loop je zo naar het mooie Weezenlandenpark voor een wandeling, een drankje in het paviljoen en een bezoekje aan de kinderboerderij. In de buurt zijn verschillende supermarkten en basisscholen te vinden en ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar. In de nabij gelegen Assendorperstraat vind je alles wat je nodig hebt en binnen een paar minuten fiets je naar de Zwolse historische binnenstad om uitgebreid te shoppen of neer te strijken op een gezellig terras. De dichte neutrale keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, gasfornuis, oven en een afzuigkap ligt aan de achterzijde van de woning. In de keuken is ook de wasmachineaansluiting. De schuifpui in de keuken laat veel daglicht toe en geeft tevens toegang tot de gezellige tuin.De eerste verdieping:De trap in de woonkamer leidt ons naar de eerste verdieping. Hier vinden we 3 (slaap)kamers waarvan 1 kamer voorzien is van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met meubel en hangkast. Alle ruimtes beschikken over dezelfde laminaatvloer welke mooi doorloopt over de verdiepingsvloer.Vanaf de overloop is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken.Het betreft de slaapkamer van 9 m2 aan de achterzijde naast de badkamer. Mijn dochter (student pabo) woont hier op dit moment nog alleen, wij zoeken dus een andere nette en rustige dame die het leuk zou vinden om hier te wonen. Binnen roken, drugs en overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd. Boodschappen en schoonmaken allemaal in overleg.Voor meer informatie stuur gerust een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Eendrachtstraat – 8012VZ – Zwolle via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Eendrachtstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zwolle. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zwolle- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 440
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Eendrachtstraat in Zwolle

Eendrachtstraat in Zwolle via Kamernet
Eendrachtstraat in Zwolle via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo