Eindhovenstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Eindhovenstraat - 1324ZC - Almere beschikbaar per 2023-03-03 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Eindhovenstraat - 1324ZC - Almere
BEZICHTIGING ALLEEN OP AFSPRAAK !Het huis ligt 30m verwijderd van bushalte, waarmee je binnen 5 minuten met de bus in Almere Stad Centrum bent . Er is ook een Albert Heijn en een snackbar in de buurt.De kamer is ongeveer 16 m2 en heeft een 1 groot raam. De kamer is ruim genoeg voor een groot bed, kledingkast, tv etc.. De huurprijs is €450 incl gwl en de borg is 1x de huurprijs. De woonkamer, de keuken incl wasmachine en badkamer deel je met 2 andere huisgenoten.De kamer is geschikt voor een rustig studerend en werkend of werkend persoon.Per direct beschikbaar. Stuur per mail een persoonlijk berichtje over jezelf, zodat ik je kan uitnodigen voor een bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Eindhovenstraat – 1324ZC – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Eindhovenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Eindhovenstraat in Almere

Eindhovenstraat in Almere via Kamernet
Eindhovenstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo