Elizabethstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Elizabethstraat - 8913CR - Leeuwarden beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Elizabethstraat - 8913CR - Leeuwarden
Dutch speakers only, sorry! Deze kamer bevindt zich in het centrum van Leeuwarden. Het CS en busstation liggen op 5 minuten loopafstand. De kamer bevindt zich op de begane grond, en is voorzien van een wastafel (voorzien van warm/ koud water). De kamer wordt gestoffeerd opgeleverd, dit houdt in dat er een laminaatvloer ligt ( op de foto ligt nog vloerbedekking) en er gordijnen hangen. Verwarming is middels CV.Verder zijn er diverse authentieke elementen in de kamer aanwezig, zoals een marmeren schouw/ hoog plafond/ en grote hoge ramen. De keuken deel je met 1 persoon. De woning is recentelijk nog geheel van binnen geverfd, en is een erkend kamerverhuurpand. Je mag je dus inschrijven bij de gemeente. Verder voldoet de woning aan alle door de gemeente en brandweer gestelde veiligheidseisen. Verder is er een ruime beschutte achtertuin aanwezig waarbij je heerlijk in de zomer van de zon kunt genieten, en je fiets kan veilig binnen staan in de berging.Wij zijn op zoek naar een nette student(e) tussen de 17 en 22 jaar welke NIET rookt, het liefst studerend aan het HBO. Herken je je in bovenstaand profiel? Dan vragen wij je om te reageren..Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Elizabethstraat – 8913CR – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Elizabethstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Elizabethstraat in Leeuwarden

Elizabethstraat in Leeuwarden via Kamernet
Elizabethstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo