Engelenburg in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Engelenburg - 2036RJ - Haarlem beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Engelenburg - 2036RJ - Haarlem
Comfortabele kamer in het zuiden van Haarlem. Bus stopt voor de deur, supermarkt 1 minuut lopen, vrij parkeren. Het appartement wordt gedeeld met 1,5 huisgenoot. Eén huisgenoot is maar de helft van de week aanwezig.We zijn leuk en chill in omgang. Als het uitkomt eten we samen, gaan we een rondje wandelen of hardlopen, pakken we een film. En als het niet uitkomt, doen we lekker ons eigen ding.De een danst vaak Zouk, de ander kijkt graag naar z’n visjes in een bak water.De kamer is uitgerust met een lekker groot bed. Ruime kledingkast, bureautje, spiegel en nachtkastje.Prijs is inclusief internet. Wasmachine en droger aanwezig.Inschrijven is mogelijk.Heb je interesse? Stel jezelf even voor, zodat wij een goede indruk van je kunnen krijgen. Wek je onze interesse, nodigen we je uit voor een bezichtiging en kennismaking.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Engelenburg – 2036RJ – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Engelenburg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Engelenburg in Haarlem

Engelenburg in Haarlem via Kamernet
Engelenburg in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo