Essenburgsingel in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Essenburgsingel - 3021AP - Rotterdam beschikbaar per 2023-08-18 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Essenburgsingel - 3021AP - Rotterdam
ONLY DUTCH PEOPLE! Van 18 augustus tot 5 november komt er een kamer vrij in een huis in Rotterdam West, 10 minuten lopen vanaf centraal station. Het huis bestaat uit 4 meisjes die allemaal bezig zijn met hun Master. De plek dient gevuld te worden door een vrouw. Neem contact op bij interesse!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Essenburgsingel – 3021AP – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Essenburgsingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Essenburgsingel in Rotterdam

Essenburgsingel in Rotterdam via Kamernet
Essenburgsingel in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo