Fijnjekade in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Fijnjekade - 2521CR - Den Haag beschikbaar per 2022-05-03 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Fijnjekade - 2521CR - Den Haag
Dicht bij trein, tram, bus, en auto uitvalswegen. Fiets parkeerdek en eventueel auto parkeergarage beschikbaar. Ruime douche met wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Gelieve niet rokers en niet drinkers, absoluut geen soft of harddrugsgebruikers! Dit is duidelijk om overlast te beperken. Wi-Fi beschikbaar wederom enkel voor schoon studeer en werk verkeer. Beveiliging camera’s in entreehal. Politie rijdt zichtbaar rondes, zeer veilige buurt.Beveiliging camera’s in entreehal.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Fijnjekade – 2521CR – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Fijnjekade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1000
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Fijnjekade in Den Haag

Fijnjekade in Den Haag via Kamernet
Fijnjekade in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo