Fijnjekade in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Fijnjekade - 2521CR - Den Haag beschikbaar per 2024-04-02 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Fijnjekade - 2521CR - Den Haag
De wijk is Laakhaven. Acher station Holland Spoor. Tegenover de Haagse Hogeschool. Kamer met fantastisch uitzicht. Perfect om naar thuis te komen of om thuis te vertoeven. Diverse sportscholen en restaurantjes in de buurt, supermarkten en afhaal gelegenheden op loopafstand.Wifi beschikbaar. Andere witgoed apparatuur zoals wasmachine en strijkplank, strijkijzer, etc allemaal beschikbaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken gedurende uw verblijf.Ideale huurder is vegetarisch of althans niet iemand de elke dag vlees kookt of stoomt. Absoluut geen verslaafen!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Fijnjekade – 2521CR – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Fijnjekade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Fijnjekade in Den Haag

Fijnjekade in Den Haag via Kamernet
Fijnjekade in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo