Foxham in Hoogezand via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Foxham - 9601LE - Hoogezand beschikbaar per 2023-03-09 in het mooie Hoogezand. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Foxham - 9601LE - Hoogezand
Ik heb 1 kamer vrij in een ruim en luxe appartement van in totaal 120 vierkante meter die ruimte biedt voor 4 studenten.Het appartement heeft een gemeenschappelijke badkamer en keuken. Het heeft ook een gemeenschappelijke woonkamer.De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer gunstig. 5 minuten fietsen naar het treinstation15 minuten met de trein naar het centrum van Groningen.5 minuten loopafstand van het winkelcentrum.Als je interesse hebt Maak gerust een afspraak om een keer te komen kijken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Foxham – 9601LE – Hoogezand via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hoogezand aan de Foxham en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hoogezand. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hoogezand wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hoogezand- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 300
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Foxham in Hoogezand

Foxham in Hoogezand via Kamernet
Foxham in Hoogezand via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo